Πλοηγηθείτε στα  ολοκληρωμένα projects ευχαριστημένων πελατών – συνεργατών μας!

Perfect Smile Clinic Προηγούμενο


Τύπος: Οδοντιατρείο
Κατάσταση: Ενεργή

Το οδοντιατρείο Perfect Smile Clinic του Δημήτρη Σπηλιόπουλου, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Λαμίας, μία ανάσα από τις αστικές συγκοινωνίες και το εμπορικό κέντρο . Επιπλέον, κοντά σε βουνό και θάλασσα σας δίνει την ευκαιρία για μια ξέγνοιαστη απόδραση.

Ενώ στην αίθουσα αναμονής, οι ασθενείς μας μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό περιβάλλον, να διαβάσετε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη μας ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο μέσω του ασύρματου δικτύου μας.

Το Perfect Smile Clinic είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο οδοντιατρικό και ιατρικό εξοπλισμό, προσφέροντας μεγάλη άνεση και βέλτιστο έλεγχο υγιεινής.

Το Perfect Smile Clinic παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αφορούν την υγεία και την αισθητική της περιοχής του στόματος, των δοντιών και των ούλων. Η κλινική μας αναλαμβάνει κάθε οδοντιατρικό περιστατικό και η θεραπεία παρέχεται αποκλειστικά από τον οδοντίατρο που έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος του κάθε ασθενή. Η αντιμετώπιση όλων των περιστατικών γίνεται με τη χρήση έγκυρων επιστημονικών μεθόδων και καλύπτει όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης.