Χρήσιμα άρθρα για την επιχείρηση σας!

Μια από τις τελευταίες τάσεις είναι χρήση κινητών τηλεφώνων των ανθρώπων στις καθημερινές τους αγορές... Έξυπνα κινητά, έξυπνοι καταναλωτές, έξυπνες αγορές! Τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον προέκταση του εαυτού μας και πάντα συνδεδεμένα στο διαδίκτυο! Για να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Μέσα σε μια εβδομάδα οι χρήστες έξυπνων τηλεφώνων:

 

  • πλοηγήθηκαν στο διαδίκτυο (81%)
  • χρησιμοποίησαν μια μηχανή αναζήτησης (71%)
  • είδαν κάποιο video (48%)
  • συνδεθήκαν σε κοινωνικά δίκτυα με φίλους (63%)

Ακόμα και όταν αφορά στοχευμένες αγορές:

79% χρησιμοποιούν το κινητό τους βοηθητικά όταν κάνουν αγορές70% όταν βρίσκονται ήδη σε καταστήματα54% για να βρουν κατάστημα49% για να συγκρίνουν  τιμές44% για να διαβάσουν κριτικές προϊόντων

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως:
74% των αγοραστών βασίζουν τις αγορές τους στο κινητό τους τηλέφωνο!!

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία καταλαβαίνουμε πως όταν θέλουμε να προσελκύσουμε όλους αυτούς τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, θα πρέπει να έχουμε μια ιστοσελίδα η οποία είναι συμβατή με τέτοιες συσκευές και να έχει ένα ευχάριστο και χρηστικό περιβάλλον προκειμένου να είναι φιλικό προς το χρήστη!
Όταν ισχύει αυτό, οι πιθανοί αγοραστές σας επισκέπτονται πιο συχνά, παραμένουν περισσότερο στην ιστοσελίδα μας, ενώ σε μελλοντικές αγορές θα μας επισκεφθούν ξανά.

Οι σύγχρονες τάσεις στο χώρο της τεχνολογίας κλείνουν πονηρά το μάτι στη χρήση έξυπνων συσκευών και η προσαρμογή της επιχείρησης σας σε αυτές (τουλάχιστον διαδικτυακά) είναι μονόδρομος προς την βιωσιμότητα της.

 

Γράφει ο:
Τσακμάκης Χρήστος

MSc Marketer

Author: Ornicom Web Solutions
Ειδικότητα:

ΥπηρεσίεςΔείτε Περισσότερα