Χρήσιμα άρθρα για την επιχείρηση σας!

Μάθε τα πάντα για τη διαπίστευση χημικών εργαστηρίων κατά ISO 17025 σε 10 ώρες

Συνεχίζουμε παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων επιστημόνων με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Ο σύγχρονος χημικός, τεχνολόγος τροφίμων ή γεωπόνος που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της χημικής ανάλυσης είτε σε ιδιωτικά χημικά εργαστήρια είτε σε κρατικούς φορείς θα πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει το διεθνές πρότυπο ISO 17025. Εμείς παρέχουμε εκπαίδευση σε βάθος έτσι ώστε μετά το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος να έχει πάρει γνώση και όχι απλή πληροφορία.

Το μάθημα αποτελείται από 10 ώρες μαγνητοσκοπημένων βίντεο από live σεμινάριο. Στο συγκεκριμένο e-learning παρουσιάζονται αναλυτικά οι εξής ενότητες:

 1. Πλήρης παρουσίαση του προτύπου και πρακτική εξάσκηση στην κατασκευή των απαραίτητων εγγράφων.
 2. Τεχνικές απαιτήσεις προτύπου.
 3. Πλήρης περιγραφή της διαδικασίας επικύρωσης των μεθόδων με δώρο excel με έτοιμους υπολογισμούς για τη δική σας ευκολία.
 4. Διακριβώσεις και έλεγχοι καλής λειτουργίας των εξοπλισμών.
 5. Υπολογισμός αβεβαιότητας

Ενδυναμώστε άμεσα το βιογραφικό ή επεκτείνετε τις γνώσεις σας και γίνετε περιζήτητος στο χώρο της χημικής ανάλυσης. Προετοιμαστείτε για τη νέα περίοδο και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Μετά το πέρας του e-learning παρέχεται πλήρης φάκελος με εκτενή βιβλιογραφία, υπόδειγμα υπολογισμών καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το e-learning μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας και στο χρόνο που θα μας ζητήσετε. Επίσης μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή κ. Πασιά Ιωάννη για τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί. Το κόστος για τις 10 ώρες εκπαίδευσης ανέρχεται στα 223.00 ευρώ τελική τιμή.

 

Η Webinarium διοργανώνει το συγκεκριμένο σεμινάριο στο οποίο αναλύοντα διεξοδικά και με παραδείγματα όλες οι μέθοδοι, θα γίνει όπλο στα χέρια σας και θα επωφεληθείτε επαγγελματικά!

Μάθε τα πάντα για τη διαπίστευση χημικών εργαστηρίων κατά ISO 17025 σε 10 ώρες

Αποκτήστε το στο e-Learning

Μπορείτε να αποκτήσετε και να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένο το συγκεκριμένο σεμινάριο, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Σας παραθέτουμε μερικά σχόλια από την αξιολόγηση του live σεμιναρίου (Συνολική βαθμολογία σεμιναρίου 4.6/5 από 20 συμμετέχοντες).

 • «Κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον καθόλη τη διάρκεια»
 • «Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο»
 • «Πραγματικά αξιόλογο σεμινάριο»
 • «Θα με ενδιέφεραν και άλλα αντίστοιχα σεμινάρια»
 • «Αν και webinar είχε πρακτική εφαρμογή»
 • «Πολύ καλή οργάνωση και σχεδιασμός»
 • «Σας ευχαριστούμε για τις γνώσεις και την εξυπηρέτηση»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε  καλέστε μας στά τηλέφωνα 2231.2231.99 και 698.598.6966 και ώρες από 09:00 έως 17:00.

Πηγή: www.webinarium.gr

Ηλίας Χόντος
Author: Ηλίας ΧόντοςWebsite: https://ornicom.gr
CEO
Ειδικότητα:
Web Developer - Web Designer.

Διαβάστε Ακόμη

SSL Πιστοποιητικά στο Μάτι του Κυκλώνα!

Τους τελευταίους μήνες τα SSL πιστοποιητικά έχουν μπει στο επίκεντρο, κυρίως λόγω των κινήσεων του Chrome. Όπως θα γνωρίζετε ήδη, ο δημοφιλέστερος browser, ξεκίνησε να χαρακτηρίζει “not secure” τα sites...

Περισσότερα...

Mobile Ready websites

  Smart - websites Το να βλέπετε απλά μια ιστοσελίδα σε μικρότερη οθόνη δεν είναι αρκετό και πολλές φορές ούτε λειτουργικό. Τα περιεχόμενα μιας ιστοσελίδας μπορεί να εμφανίζονται επαρκώς και ολοκληρωμένα...

Περισσότερα...

Business blogging: 10 ιδέες για να σας δ…

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα άρθρα, η επικοινωνία των σύγχρονων επιχειρήσεων με το κοινό τους είναι απαραίτητη και καθοριστικής σημασίας ώστε να επιτυγχάνουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Μια τέτοια πλατφόρμα...

Περισσότερα...

ΑμεΑ, το διαδίκτυο σας καλωσορίζει!

Ο κόσμος του διαδικτύου έχει κερδίζει συνεχώς ολοένα και περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητα μας. Στην ουσία, τη διαμορφώνει πλέον απολαμβάνοντας τα οφέλη και τις ευκολίες που μας προσφέρει θεωρώντας...

Περισσότερα...

Κατεβάστε την έρευνα σε αρχείο PDF:

Exploring User Reactions to New Browser Cues for Extended Validation Certificates

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.